0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
MIED Yoga Wheel,Back Yoga Equipment Improve Handstands Balance Flexibility Inversions Back Pain Pilates Workout Training Aid Increasing,a

MIED Yoga Wheel,Back Yoga Equipment Improve Handstands Balance Flexibility Inversions Back Pain Pilates Workout

BGN 29.84
На склад

Сума

Той е с висока носеща способност 150 кг,высокопрочным глас без деформация.5 Cm,с дебелина 2.No Не е нужно да се притеснявате за заусенцах или царапинах на дрехи. Ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се обадите в центъра за обслужване на клиенти Mied.Независимо от това,дали сте начинаещ в йога, или майстор, можете лесно да го използвате.Колелото на йога - това е едно от помощните приспособления за практикуване на йога.като диаметър 33 см и височина 14,5 см,тя е подходяща за различни нива на йога практиката и лесно се пренася. 3 D Масаж с плаваща запетая Висока еластичност на Eva Нескользящая текстура,мек нескользящая,добра еластичност,може да масажирате раменете и гърба.Придържайте се към 15 минути на ден,за да се поддържат във форма,да отслабнете,да се отпуснете мускулите на гърба и премахване на гърбица.

Характеристики

Product Name:
Yoga Wheel/Temperament Wheel
Material:
Outer Ring High Elasticity Eva/Inner Ring High Strength Pp
Color:
Blue
Dimensions:
Diameter 33 Cm,Width 14.5 Cm,Thickness 2.3 cm
Bearing Weight:
150Kg
Quality Assurance:
1. Mied Produces High-Quality Yoga Stretching Rollers. :
2. We Are Committed to Providing All Customers with a 100% Satisfactory Shopping Experience and Will Do Our Best. :
3. If You Have Any Questions,Please Feel Free to Contact Mied Customer Service. We Will Solve the Problem for You in Time! :

Продукти в категория