0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Homyl Cat House Bed Indoor Felt Cat Cave House Cat Nest Bed House for Kitten Puppy House Bed Indoor Dog House for Small Dog - Светло сив

Homyl Cat House Bed Indoor Felt Cat Cave House Cat Nest Bed House for Kitten Puppy House Bed Indoor Dog House

BGN 78.08
На склад

Сума

* Изработена от войлочных материали, той е здрав и удобен. * Подходящ за домашни кучета, котки, животни и т.н. в четири сезона употреба. * С помощта на набор от бутони можете да задържат на легло за домашни любимци в най-различни форми. * Той осигурява топло гнездо за вашата котка, за да играят и да се отпуснете. * Креативен дизайн на форма-е сладък, забавен и творчески.Описание : - Той предлага топло гнездо за вашата котка, за да играят и да се отпуснете. - С помощта на набор от бутони можете да задържат на легло за домашни любимци в най-различни форми - Изработена от войлочных материали, тя е трайна и удобно. - Креативен дизайн на форма-е сладък, забавен и творчески. - Подходящ за домашните кучета, котки, животни и т.н. в четири сезона употреба.Спецификация : - Материал : филц - Размер : Диаметър - 480 мм/18,90 инча - Височина-230 мм/9,06 дюймапакет включва : 1 бр Легло за домашни любимци Забележка : цветовете могат да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.Моля, позволете едно малко отклонение на измерване от-за ръчно измерване.Изберете всичко, което ви е необходимо, в нашия магазин.Вие ще имате приятно изживяване за пазаруване и да получите качествени продукти и услуги, съответстващи на политиката на компанията.

Характеристики

- Material:
Felt
- Size:
- Diameter - 480mm/18.90inch :
- Height -230mm/9.06inch :
Package Includes:
1 Piece Pet Bed :
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor. :
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement. :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Продукти в категория